Mesna industrija Pavić

image

Djelatnost proizvodnje i prerade mesnih prerađevina datira od 2005.godine. Proizvodni objekt je zvanično pušten u pogon 2009 godine prilikom izdavanja certifikata sustava upravljanja kvalitetom- prema zahtjevima ISO 9001:2000 standarda i sustava upravljanja sigurnošću hrane prema zahtjevima sustava HACCP-a. Proizvodni objekt isti dan dobiva i izvozni broj u svrhu proširenja tržišta na zemlje regije. Kontinuirano povećanje proizvodnje i prodaje proizvoda branda Pavić je direktan rezultat proizvodnje visoko kvalitetnih proizvoda na tradicionalan način. Rast proizvodnje i prodaje rezultira u izmjeni glavne djelatnost u proizvodnju sredinom 2016.godine. Proizvodni objekt na adresi Žabljak u Livno je postao nedovoljan da bi omogućio dalji rast branda Pavić, te se uprava 2013.godine odlučuje za kupnju nekretnina i zemljišta bivše tvornice tkanina Livtex. Predmetne nekretnine zatečene su u devastiranom stanju te se pristupilo rekonstrukciji i adaptaciji prostora te prilagođavanju potrebama mesne industrije. Do sada su izvršeni svi građevinski i elektro-instalaterski radovi a trenutno se vrše završni radovi na opremanju novog pogona. Rekonstruirani objekti bivše tvornice imaju površinu 18 tisuća četvornih metra, projekt mesne industrije zauzima 7 tisuća četvornih metara, što ostavlja prostora za planiranje budućih proizvodnih kapaciteta hrane što je smjer u kojem firma vidi širenje. Puštanjem u rad novog pogona proizvodni kapacitet povećati će se sa postojeće 3 tone/dnevno na 8,5 tona/dnevno mesnih prerađevina. Istovremeno unaprijediti će se tehnološki i proizvodni proces, uvesti nove proizvodne linije, proširiti proizvodni asortiman i povećati kvalitetu postojećih proizvoda te će se smanjiti troškovi proizvodnje kao i stvoriti nova radna mjesta. Otvaranjem novog pogona firma Pavić proširiti će proizvodni asortiman uvođenjem novih proizvoda koje do sada nisu bile u ponudi, što se prvenstveno odnosi na konzervirane proizvode (paštete, naresci), pileći program, program gotovih jela i svježeg mesa. Iako smo počeli sa skromnom proizvodnjom i kapacitetima, te nismo očekivali današnje rezultate, odnosno stopostotni rast prodaje iz godinu u godinu, rezultati pokazuju da na tržištu BiH nedostaje kvalitetnih proizvođača mesnih prerađevina. Suhomesnati proizvodi Pavić su dostupni kupcima u svim maloprodajnim objektima istoimene firme kao i bolje opskrbljenim trgovinama i trgovačkim centrima u BiH ( više od 2000 maloprodajnih objekata širom cijele države). Proizvodi su dostupni u Srbiji i Albaniji. Pokretanjem novih proizvodnih linija i stvaranjem novih kapaciteta, širenje prodaje vidimo upravo u susjednim zemljama. Puštanje u rad novog objekta se očekuje početkom 2018 godine. Istovremeno mijenjamo lokacije organizacijska jedinca mijenja ime u Mesna Industrija Pavić.

Politika firme Pavić doo – Mesna industrija je:

  • 1

    Kontinuirano proizvoditi kvalitetne i zdravstveno ispravne proizvode

  • 2

    Održavati korektno-poslovne odnose sa kupcima i dobavljačima u svrhu dugogodišnjeg partnerstva te međusobne uspješne suradanje

  • 3

    Održavati zadovoljstvo proizvodima i uslugama krajnjeg potrošača

Misija i vizija firme Pavić d.o.o. Livno

Misija firme Pavić doo – Mesna industrija je proizvoditi visoko kvalitetne proizvode od kojih neke na tradicionalan način te promovirati Livanjski kraj i tradiciju kvalitetnog sušenja mesa.